En toen stond de VRT opeens voor mijn neus

Hey allemaal,

Oktober naderde en het werd tijd om het oooh zo belangrijke onderwerp van de Bachelorproef in te dienen. Met de handen in het haar zocht ik hopeloos naar een onderwerp waar ik de volgende zes maand mijn hoofd zou over breken. Tot opeens… Quinten (mijn vriendje en eigenlijk ook wel mijn persoonlijke coach :p) vroeg: ‘Waarom zou je niet je bachelorproef doen over het bedrijfje dat je wilt starten?’.

Ik moest er even om lachen maar waagde mijn kans en pitchte bij Idea Factory Arteveldehogeschool.  Idea Factory is een organisatie die jonge ondernemers begeleidt en ondersteunt zodat ze hun dromen kunnen bereiken :). Zo gezegd zo gedaan. Ze gaven mij groen licht (woehoeee) en de komende 6 maand mag ik Sophietopia communicatie-advies geven via een bachelorproef.

En nu denk je waarschijnlijk ‘ah leuk maar wat is de link met de VRT?’. Awel, vandaag was er een workshop rond ‘doelgroepen’. We kregen uitleg over de empathiemap, een handig hulpmiddel bij het onderzoeken van je doelgroep. De VRT bracht ons een bezoekje en stelde enkele vragen. Benieuwd naar het mini-interview? Klik dan snel op de link hieronder!

http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/journaal/2.47182?playlist=7.39640&video=1.2792055

xxxx

Sophie

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s