Zet je hoedje maar al op, 2016 zit er bijna op!

Zet je hoedje maar al op, 2016 zit er bijna op
vul dat glas maar weer aan, tis tijd om je te laten gaan
met veel wijn, champagne of bier want… het nieuwe jaar is hier!

Nieuwjaar heeft zijn commercieel kantje… niet te betwisten. Maar het is ook een ideaal moment om eens te reflecteren over het afgelopen jaar.

Het was een bewogen jaartje vol leuke herinneringen maar ook minder leuke herinneringen. Na jarenlang tekenen, ben ik begonnen met mijn tekeningen te delen met de buitenwereld. Dat was en is of steeds een ontzettend leuke ervaring! 🙂

Daarnaast ben ik weer een jaartje dichter bij mijn diploma, Quinten nog beter mogen leren kennen, nieuwe geweldige vriendschappen gemaakt,…

Bij de minder leuke dingen was er de scheiding van mijn ouders, het vele falen op de weg naar mijn doelen, onzekerheid,..

Het was een bewogen jaartje maar vooral een jaar waar ik veel heb bijgeleerd. Meer dan ooit waardeer ik familie en de vrienden rondom mij. Het is onwaarschijnlijk mooi hoeveel moeite mensen doen als ze iemand graag zien. Danku aan iedereen die bijgedragen heeft aan dit mooie jaar en mij geholpen heeft om Sophietopia op poten te zetten!

Ik wens jullie een jaar vol mooie nieuwe herinneringen,

xxx

Sophie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s